Ditët e javës në gjuhën angleze

Game description
Ditët e javës në gjuhën angleze

Ky është një kuiz rreth ditëver të javës se si quhen në gjuhën agleze. Ky kuiz përmban 7 pyetje.Secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa dini rreth ditëve të javës në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigju në pyetjet që shfaqen.rnrnDitët e javës, java dhe ditë e saj, kuize anglisht, kuize të ndryshme anglisht, kuize nga gjuha angleze, kuize ne gjuhen angleze, gjuha angleze kuize, kuize anglisht online, ditët e javës anglisht, Ditët e javës në gjuhën angleze, Gjuha angleze online, Kuize shqip dhe anglisht, Kuize në gjuhën angleze, gjuha kuize