Kuizi Biologjia pjesa e 15

Game description
Kuizi Biologjia pjesa e 15

rnKy eshte nje kuiz nga Biologjia. Pjesa e 15 permban 10 pyetje te ndryshme nga Biologjia. Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise. Secila pyetje eshte me nga 4 opcione apo pergjigje ku vetem njera eshte e sakte.rnrnrnTestoni njohurite tuaja ne Biologji dhe pergadituni rreth testit te semimaturës, matures apo testit pranues në fakultet.