Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e dytë

Game description
Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e dytë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 15 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e dytë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t’ju pelqej. rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta rreth epjesëve të trupit në gjuhën angleze. Kuize anglisht, kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht, kuize te ndryshme ne gjuhen angleze, mesoni gjuhen angleze, pjeset e trupit ne anglisht, Mouth, Throat, Fingers, Elbow, Stomach, Leg, Toes, Ankle, Knee, Back, Arm, Chest, Neck, Ear, Head, Kuize ne shqip dhe anglisht, English kuize,