Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e parë

Game description
Pjesët e trupit – Anglisht Pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e parë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t’ju pelqej.rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta rreth epjesëve të trupit në gjuhën angleze. rnrnKuize anglisht, kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht, kuize te ndryshme ne gjuhen angleze, mesoni gjuhen angleze, pjeset e trupit ne anglisht, Eyebrown, Neck, Hair, Forehead, Cheek, Eye, Ear, Chin, Shoulder, Nose, Mouth, English Quiz, English Quizzes, Kuize te ndryshme anglisht,